rubens

De zomer is zo’n gedoe…

Ach ja, het weer … iedereen is er altijd druk mee. Ik ook dat geef ik meteen toe. En vooral nu want de zinderende zomer staat voor de deur. Elk jaar raak ik daarvan bijna in een heuse depressie. Niemand begrijpt mij, iedereen vind me zeuren, ik stel me aan, ik spoor niet. Maar serieus ik vind de warmte echt niet leuk. Ik zal het proberen uit te leggen waarom de zomer onhandig is…

*ik wil niet met blote klapper armen rond lopen

*en ook mijn beide benen zijn niet geschikt voor bloot loperij dus korte broek of rokje no no no

*mijn enkels hebben hoogzomer een omtrek van één meter door het vocht

*maxi dress met mouwtje zou de oplossing zijn hoor ik je denken maar ja die staat echt mooier met iets van corrigerend ondergoed eronder en dan krijg je het weer zo warm

*ik ben in het bezit van de meest beroerdste voeten dus hou maar op over schoeisel in de zomer en door een enkeloperatie zijn slippers een no go. Mijn linker slipper gaat namelijk links af en mijn rechter rechts af en mijn blote voeten staan op de straat …

*dan je kapsel…s’ morgens leuk alles in model geföhnd en na 5 minuten zijn de haarwortels al klam en stort het hele gebeuren in

*iedereen pikt en iedereen plakt

* ik ben een slechte drinker (dat ligt dus echt aan mezelf) en doordat ik bijna niet kan zweten grote kans op koppijn

*Buiten stinkt het, de clicko is vreselijk brrrrrrrrrrr

*in je huis is het rommelig…dan binnen dan buiten pfffffffffff je blijft aan het verhuizen

*je make-up loopt uit

*wil je verfrissing dan moet je in badpak en dat staat me niet en nee hou maar op over hoeveel leukerds er te koop zijn…het flatteert mij niet …. en ik durf niet…ik geef het toe.

En zo kan ik nog wel uren door gaan…Ja ja ik weet het, nu ik het zo typ vind ik mezelf ook wel een zeur doos en moet ik vooral genieten van dit jaargetijde…oké oké ik beloof ik ga dit zomer mijn best doen om de zonnige kant  te waarderen maaaaar ik kijk stiekem halsreikend uit naar augustus want dan komt de winter collectie binnen. Sokken, laarzen, vesten lange broeken, vorst, wind, sneeuw,ijs….. das pas een feest :))

Maar wees eens eerlijk, wat vind jij het fijnste jaargetijde? Ik ben namelijk benieuwd of er ook mensen zijn die mij snappen…schroom niet en let me know!

Liefs Nathalie

 

 

Start typing and press Enter to search