d04e9d765cafb0412f5436792a249d41
Hé zeg eens eerlijk…

…heb jij nou ook goede voornemens gemaakt voor 2015? Toch stiekem weer een lijn poging? Minder drinken? Meer sporten? Pffff tis ook altijd hetzelfde liedje.

Elke keer weer denk je:
dit jaar ga ik het ECHT doen.

Het gaat mij net zo hoor. Vanaf morgen let ik weer op de koolhydraten, ik beloof het! Er moet weer wat af, even weer wat lekkerder in je vel, de broek iets losser, het jasje zit weer comfortabeler…. De laatste maanden sluipt het er weer in. En het gekke is, of eigenlijk is het helemaal niet zo gek, ik voel echt ook verschil! Als ik te veel koolhydraten en suikers tot mij neem wordt ik moe, sloom, minder energie, krijg weer een zgn “broodbuik”. Dus ja ik geef het toe, ik heb stiekem goede voornemens gemaakt! En voordat jullie nou op de achterste benen gaan staan, dit heeft niets te maken met dat ik maat 38 wil hebben, nee dit heeft te maken met het verschil voelen in je lijf. Het voelt gewoon prettiger.

Nou zijn wij reuze benieuwd of jullie ook goede voornemens hebben gemaakt en natuurlijk welke. Misschien is het leuk om elkaar te stimuleren, een hart onder de riem te steken en ervaringen uit te wisselen of leuke gezonde recepten te plaatsen.

Ik hoop op reacties …

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search