99fda391b9d5ac41d3e138c4f9ad5907   Dames het is geschied…geen idee wat hoe en waarom…hoe heeft het zover kunnen komen ik weet het werkelijk  niet.

Vanochtend was ik even in de winkel en toen begon het al, die logeetjes van Holweg Schoenen zaten mij maar aan te kijken…Ik hoor jullie denken logeetjes? Ja ik bedoel de Birkenstockies. Never nooit en te nimmer is het bij mij opgekomen om dit soort exemplaren aan mijn voetjes te doen. Maar ineens gebeurde het…voor ik het wist stond ik bij de buren, heb ik gepast, betaald en zaten ze aan mijn voeten.

Nou is het een klein tippie lopen, 10 stappen, maar ik vond het echt nodig na deze 10 stappen dat Yvonne ze vandaag voor mij uit ging lopen, zij heeft namelijk hele makkelijke voetjes en doet dat met liefde. Dus schroom niet dames als u een paar schoenen te krap heeft zitten, breng ze donderdags bij Tutola en Yvon loopt ze de gehele vrijdag voor u uit!

Oke shit happends, ik heb Birkenstocks.

Maar wat er toen gebeurde is echt niet te filmen. Ik zou de koopavond draaien en los Yvonne dan eind van de middag af. Wat doe ik aan…tis warm…heet…benauwd…maxi dress???????

Denk na Naat denk na!!! Alarm bellen rinkelen…maar net als met de Birkenstocks gebeurde het nu met de

SHAPE WEAR

Voor ik het zelf in de gaten had stond ik in zo’n te strakke broek die onder je borsten eindigt en hoppakee ineens had ik er ook nog een hemd over heen, toen de maxi dress over mijn hoofd …. en daar stond ik….

Nouuuuuuuuuuu al zeg ik het zelf, het stond niet onaardig en het shape effect was echt aanwezig. Gut zou het dan nu gaan gebeuren? Zou ik dit durven?

Ja! Ik heb ik besloten, dit durf ik!

De Birkenstock meisjes eronder en gaan met die banaan richting Yvon om die te laten schrikken. Het had effect. Haar mond viel open van verbazing en ze vond me prachtig. Maaaaaar die 13 stappen van mijn huis naar de winkel hadden wel invloed 0p de “geshapete” toestand onder mijn jurk. Door alle gladdigheid over elkaar aan zat mijn hemd inmiddels in mijn nek! Totaal bekneld in mijn corrigerende toestand moest de brandweer er bijna aan te pas komen. Maar met wat trekken en hijsen samen met Yvon kwam ik uit de beknelling.  Nou begrijp ik inmiddels dat je dit ook niet over elkaar aan moet doen. Tja duhuuu ik denk dan hoe strakker en gladder hoe beter de centimeter…

Oke stand van zaken om 19.15 uur; Mijn moeder heeft mij ook bewonderd, vond het prachtig staan en deerne wat kleed dat mooi af! Ja mam, shape wear doet wonderen… Wat doe wonderen? vraagt ze….Ik die jurk in de lucht en natuurlijk lachen gieren brullen….met als gevolg dat ik het nog warmer kreeg…

Wat een dag! Birkenstocks, shapewear en een maxi dress aan…moet niet gekker worden.

Vriendinnen, ik wens jullie een fijne avond, hopen dat het mee valt met code oranje en de donder en bliksem. Tot snel!

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search