Lieve klanten,

Nadat een groot aantal ondernemers in Vollenhove besloten heeft geen koopavond meer te draaien hebben wij veel nagedacht over wat wij moesten gaan doen. Ga je mee met deze beslissing of ga je onderzoeken wat jullie, onze klant, graag zou willen en ga je daar op anticiperen.

Wij hebben gekozen voor het laatste en geïnventariseerd wat onze klanten graag zouden willen qua openingstijden. Wat is voor jullie fijn, welke dagen en welke tijden. We hebben heel veel feedback gekregen! Dank jullie wel daarvoor. 

Jullie gaven aan dat een koopavond, vooral voor de kerels, ontzettend handig is.

U vraagt, wij draaien en vanaf 1 april staan wij elke vrijdagavond weer voor jullie klaar.

Wat ook duidelijk werd is dat jullie een koopzondag wel heel erg fijn zouden vinden. Vooral de klanten die van ver komen geven aan dit op prijs te stellen. Het winkel gedrag is al jaren aan het veranderen maar de laatste twee jaar is dit proces, deze verandering enorm versneld. Als ondernemer moet je dan gaan bedenken of je mee gaat met dit proces of  blijft hangen in het oude.

Jullie weten, wij zijn van schakelen, maar hier hebben we lang over nagedacht. Het was om diverse redenen geen makkelijke beslissing. Je wilt namelijk niemand voor het hoofd stoten, je wilt niemand kwetsen. Je wilt als ondernemer maar één ding en dat is dat je het goed wilt doen voor iedereen.                                                             

We zijn met het team bij elkaar gaan zitten om hierover te brainstormen en hebben besloten een try-out te doen van vier feestelijke zondagen. We zijn dan geopend van 13 tot 17 uur.

De vier Feestelijke Zondagen staan gepland op 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni.

Op de eerste feestelijke zondag, 27 maart, is DJ Hans in the house. Onder het genot van krakend vinyl, een hapje, drankje en een waanzinnige collectie knallen wij dan samen met jullie het nieuwe seizoen in.

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Op naar een mooi voorjaar en een prachtige lange hete zomer.

Lieve groet Nathalie

Start typing and press Enter to search