index Tja het heeft even geduurd voordat er weer tijd was om een blog te tikken. Twee heerlijke weken vakantie gehad, met de camper trekken door het mooie Denemarken. Lekker bijtanken en tijd voor niks doen 🙂 En ja natuurlijk heb ik ook in Denemarken weer zo mijn fratsen…

Zoals jullie weten typ ik zoals ik klets en zeg ik het maar zoals het is…dus ja hier komt het:

“Ik kan zo moeilijk poepen tijdens de vakantie”

Nou ja ik kan beter zeggen; ik poep wat lastig op een ander toilet, en laat staan met 10 man op een rij. Dus ook dit jaar was dit wel weer een dingetje.

Maar Denemarken is een schoon land en ook op de campings zijn de toiletgebouwen prima! Dus ik heb mezelf eens even bij de kladden gegrepen en gezegd; Naat jij poept deze vakantie als het kan op de wc in de toilet gebouwen en niet op de wc in de camper!!! Best flink van mezelf dus zo gezegd zo gedaan. Maaaaar voordat ik aan mijn keuteltje toe ben heb ik zo mijn wensen en rituelen…. misschien zijn die heel herkenbaar, dus ik zet er een paar op een rij;

*het liefst pak ik de wc helemaal achterin het gebouw

*heel erg dol ben ik op toilet gebouwen waar een muziekje draait

*erg graag ben ik ALLEEN in het toilet gebouw

*k’wordt graag op de hoogte gebracht van het schoonmaak schema

*soort wc papier is van groot belang, van die losse stukjes die je er per stuk uit moet trekken vind ik een crime! Graag zacht en per meter zelf te regelen!

*een spuitbusje bij de deur die automatisch voor een verfrissing zorgt is ook erg fijn.

*mensen moeten goed kijken of de wc bezet is en niet zomaar aan de klink rammelen…want als mijn keutel er dan uiteindelijk bijna is en iemand zit aan “mijn” deurklink kan ik weer opnieuw beginnen…”hij” schiet namelijk zo weer terug….

Kortom deze dame heeft nogal wat gedoe voorafgaande een poepsessie.

 

Het ging de hele vakantie eigenlijk best goed tot op de laatste camping. Ja hoor midden in de nacht moest het ineens wezen… Ik zeg zachtjes tegen manlief; ik mot poepen geloof ik. Zucht kreun pfffff want in zo’n klein bed moet je over elkaar heen om het nest uit te komen… Dus manlief maakte ruimte en hup hup ik eruit want “hij” klopte al aan en dan moet ik snel zijn! Dus even schakelen en actie, uuuuuuh snel een vest over mijn “slaaptopje” aan en go! Al vrij snel brak het zweet mij onderweg uit want ik ben bril/lens dragend en hartstikke nachtblind en ik had niks in of voor mijn ogen gezet! Ooooh my god, daar ging ik over de veldjes tussen de tenten door bidden en smeken dat ik niet zou struikelen over scheerlijnen. Met het zweet op mijn rug arriveerde ik bij het toiletgebouw, gelukt ik had het zonder bot breuken gehaald….maar hellup alles donker en OP SLOT!!! Paniek! Wat nu? Oke, er stond op een bord dat aan de achterkant wel alles open was dus go! Daar aangekomen moet je zelf het licht aan doen van het grote gebouw, das niet zo moeilijk de lichtknop was snel gevonden. Hup pats alles in de TL…rennen naar laatste pleetje, en joh daar rook het heerlijk fris naar de chloor en alles was kraak helder schoon! Maaaaaar toch ga ik dan nog met mijn eigen doekje aan de slag, jahaaaa ik loop i.p.v. met toiletrol met zo’n knal geel pakje cif schoonmaakdoekjes over de camping! Maar goed alles was gereed voor mijn nachtelijke keutel.

Maar dan…dan zit ik daar en wordt ik bang…angst…want op dat ene veld brandde licht in een voortent, stel je nou voor dat dat een man is die ziet dat ik alleen in de nacht naar het toiletgebouw ben gegaan…dat zo’n man verkeerde plannen heeft…NAAT HOU OP EN GA POEPEN! Straks is hij mij gevolgd, doet hij de lichten uit in het toiletgebouw en wacht hij me op…NAAT DOE NIET ZO BELACHELIJK STEL JE NIET AAN SCHIET OP…en volgens mij hoor ik ook al wat…ja hoor ik hoor echt iemand schuifelen. Mijn hoofd wordt steeds roder, ik krijg het warm oooooh durf ik straks de wc wel uit…en ik heb mijn telefoon niet mee…en Bernard hoort me niet… En als als als als……zo ineens ben ik klaar met mezelf, hou op schei hier mee uit;

Tjonge jonge wat een ontzettend stomme doos ben ik!

Wat denk ik nou dan wel niet, welke man heeft er nu behoefte aan een stekeblinde vrouw die zit te kakken, die er bij loopt als een dikke ijsbeer (want ik had dat creme kleurige dikke Zizzi winter vest aan) met het haar recht op de kop een slaperige hoofd en die stinkt uit haar giechel….echt joh, als jij zo dadelijk uit de wc komt en bhoe roept dan …. Nou deze power talk deed zijn werk, keuteltje gelegd en ik durfde de wc en het gebouw met een gerust hart te verlaten. (heb wel het licht aan gelaten…)

Maar toen, toen gebeurde het…”klein” duimpje raakte de weg kwijt…

want doordat ik aan de achterkant van het gebouw getoiletteerd had was ik een beetje gedesoriënteerd en heb ik het verkeerde paadje genomen richting “onze” camper. En voor ik het wist stond ik midden in het speeltuintje en stond ik bijna aan te kloppen bij het speelhuisje in de zandbak in plaats van onze camper… De slippers vol zand… Totaal de weg kwijt… Echt waar…Zie je me rond spoken….heb je een beeld? Och och och echt om je kapot te schamen maar oké, rustig blijven Naat, ogen tot spleetjes knijpen en probeer te kijken waar je bent. Na enkele ogenblikken rond kijken zag ik waar ik langs moest om “thuis” te komen…aangekomen bij de camper zou ik nog zowat de benen breken met het naar binnen stappen want ik op slippers is ook geen goeie actie, ik red het namelijk 20x per vakantie om met de voorkant van de slipper onder het treetje te komen van het trappetje van de camper en dus plat op mijn muil in de camper te belanden, zo ook nu…

Dus ik denk dat op dat moment heel veel lichtjes in voortenten gingen branden en dat al die enge mannen nu wel wakker waren want toen ik eindelijk binnen was en weer in de benen kwam heb ik vreselijk gelachen, getierd en gefoeterd en vertel Bernard vervolgens kakelend mijn hele “enge” avontuur… en Bernard? Bernard is de rust zelve, kent mij al jaaaaaaaaaaaaaren dus die mompelt wat en zegt dan met slaperige stem:

” doe toch eens normaal en ga slapen! “

 

 

Start typing and press Enter to search