TuT-avond

Wie kent het niet, je hebt de leukste vriendinnen die je je maar wensen kan maar door de drukte zie je ze veel te weinig. Dus wil je een keer wat afspreken, iets leuks iets gezelligs, even met de meiden onder elkaar. Tutola heeft dé oplossing!

Vanaf nu is het mogelijk om een echte TuT-avond te plannen. Onder het genot van een kleine high tea ga je in ongedwongen sfeer rondstruinen door de rekken die vol hangen en staan met de laatste trends op het gebied van kleding, tassen, shawls en sieraden. Tevens is het mogelijk om, voor wie dat wil, een kleur en/of stijladvies* te ondergaan. En natuurlijk verzorgen wij de make-up in de tinten die het best bij jou passen.

Er is tijdens de TuT-avond alle tijd om een nieuwe outfit te passen en nieuwe stijlen te proberen. Jullie kunnen uitgebreid bijpraten en worden voorzien van goed advies. Dus is het bijna onmogelijk om niet met een hoofd vol inspiratie, nieuwe ideeën en aanwinsten naar huis te gaan. En het leuke is dat we op deze TuT-avonden 10% kassakorting geven op de gehele collectie!

 

[su_panel background=”rgba(255,255,255,0.9)”]

Opgave voor de TuT-avond kan via info@tutola.nl of bel met 06-22106398. Ook heb je de mogelijkheid om direct via de site een afspraak te maken door het formulier hieronder in te vullen:    Selecteer het aantal personen:

    Selecteer uw gewenste datum:

    [/su_panel]

    *Kosten voor een kleur en/of stijladvies is €17,50 dit is inclusief een uitgewerkt stijl en kleur rapport en een shawl in jouw kleuren.