Het is vandaag woensdag 18 oktober en het is vandaag een week geleden dat we een fantastische modeshow hebben neergezet.

Wat een feest en wat een zaal vol mensen…echt dit hadden we never nooit durven dromen. Het was een enorme bak met werk maar we hebben het geflikt.

Na de modeshow stroomde de winkel vol, stond de koffie of borrel klaar en kon je heerlijk struinen door de collectie. Menig één is met een tas vol moois naar huis gegaan. Natuurlijk waren er ook mensen die na de show zeiden het is mij veel te druk, ik ga lekker naar huis en kom terug als het wat rustiger is. En dat snappen wij want drukte lijkt mooi maar je wilt ook aandacht schenken aan iedereen die aan het passen is en met zo’n winkel vol weet je soms niet wat je grijpen moet of wie je kunt helpen met goed advies. Dus vond jij het vorige week te druk, waai gerust binnenkort bij ons aan wij staan dagelijks voor jullie klaar met eerlijk en oprecht advies.

Het pand is inmiddels weer leeg en opgeruimd en we kijken terug op een geslaagd event. Ik wil Jos en Petra Lok wederom heel hartelijk danken dat we weer gebruik mochten maken van de ruimte. Maar ook dank aan mijn fantastische team, de super lieve behulpzame modellen, de geweldige kleedsters… zonder jullie geen modeshow!

Verder dank aan Rembrand Bloemen, Jasper van licht en geluid en Margrietha Fotografie.

Lieve mensen het wordt eindelijk wat kouder dus kom gezellig binnen in onze gezellige winkel vol warme collectie 🙂

Tot ziens!

Liefs Nathalie

Lieve allemaal,

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kom snel naar Tutola en Kerels Mannenmode.

 

Start typing and press Enter to search