12314068_741846589281116_5261526535174964828_n

Tijden veranderen, wij vrouwen lopen niet meer de hele dag met een “schulk” voor:))

Tegenwoordig hebben we

trends, fashion, hot or not, stylisten, bloggers en vloggers…

ja het is allemaal niet zomaar wat. Wanneer doe je het goed, wanneer doe je het fout. Wij hebben eens wat puntjes opgeschreven en wie weet heb je er iets aan. Het is gewoon een klein lijstje met weetjes en ideetjes… Daar gaan we;

*Koop je kleding nooit te strak! Natuurlijk is de “tent” taboe maar te strak is ook echt niet mooi en zorgt er zelfs voor dat je juist dikker lijkt dan dat je bent doordat je lieve rolletjes meer zichtbaar zijn. Dus koop aansluitende in plaats van aangesloten items. En probeer eens de 46 in plaats van je te wurmen in de 44. En ja ik snap echt dat die 44 lekkerder klinkt maar het is niet altijd mooier. Kijk goed naar jezelf.

*Zoals we hierboven al zeiden de “tent” hoeft niet meer. Te wijd vallende kleding is soms heerlijk, ik snap dat heel goed, maar het flatteert je figuur niet. Probeer een silhouet te creëren, dus laat je vormen zien. 

*Pas altijd je kleding!!! De ene size 44 is de ander niet. Per merk verschilt het soms enorm met de maatvoering. En wordt er nou ook niet depressief van want een maat zegt helemaal niks.

*Vermijd de stugge dikke materialen. Neem gladde effen stoffen die mooi en soepel om je heen vallen.

*Probeer eens een hakje! Begin met een kleintje en oefen voor steeds iets hoger. Het kleed zo mooi af en je houding veranderd ook als je hakken draagt.

*Trends zijn leuk om te volgen maar laat je niet gek maken. Kies de trend die bij jouw lijf past en zo niet ga dan niet met die trend mee.

*Leer je zwakke punten kennen en ga die camoufleren en ga je plus punten accentueren. Dus kijk eens welk figuur type jij bent. Ben jij de appel, peer, zandloper of… en lukt het je niet om dat uit te vogelen vraag ons gerust om advies. Je kunt er je voordeel mee doen tijdens het shoppen.

*En last but not least kleur! Kleur doet enorm veel met het uiterlijk. Ben jij een koel of juist een warm type? Het maakt echt verschil in je uitstraling! Laat eens een kleuren analyse doen en zie zelf hoe jij kunt stralen door te kiezen voor de juiste kleuren. En het scheelt je veel geld en miskopen want de missers laat je dan hangen in de rekken van de winkel in plaats van in je kleding kast!

Ik hoop dat je wat kunt met deze lijst van tips en trucks,

doe er je voordeel mee en heb je vragen … stel ze gerust! En een mooie slogan om te eindigen is:

Dat het je past wil nog niet zeggen dat het je staat.

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search