Onderstaande reactie kregen wij van Hilda van der Velde – Gerrits. Ik ga hier helemaal stuk om hahahahahah het is zo herkenbaar. Hilda reageerde op mijn vraag op facebook of je van slippers houd of niet….en of je tips of anekdotes had over slippers. Ik ben zelf een ramp op slippers, ik struikel erover of zoals Hilda verteld ik heb de zool aan de zijkant van mijn enkel zitten.

Lach even lekker mee…

“🤣🤣🤣 nou die leuke anekdote heb ik hoor 🤣……. ik liep ‘vroeger’ het liefst het hele jaar op slippers en had vaak alle kleuren in de kast liggen, voor € 2,00 per paar had je dan stapels slippers. Maar, ik gleed met regelmaat van t zooltje af. En toen had iemand de gouden tip voor mij. Ik moest op mijn voetzool wat haarlak sprayen, daar werd de voetzool stroever en beetje plakkerig van.. Hierdoor zou ik niet meer zo snel van t zooltje af glijden. Toen dacht ik, PERFECT! en nam t zekere voor t onzekere…….voelen jullie m al aankomen? ……… voor de zekerheid gebruikte ik de zgn betonspray waarmee je haar in weer en wind bleef zitten……ik sprayde het op mijn voetzool EN op de voetzool van de slipper. Nou ZE BLEVEN ZITTEN hoor. s’avonds wilde ik ze uitdoen…….er was een spatel nodig om ze los te krijgen 🫣😱….. daarna heb ik nog dagen met een rubberlaagje onder mijn voeten gelopen 🤣🤣🤣”

Hilda, dank je wel voor wederom een heerlijk lach moment!

Start typing and press Enter to search