Normale mensen….

Tja wat zijn normale mensen?

Wanneer ben je een normaal mens?

Het blijft altijd grappig hoe mensen die in onze winkel lopen of wanneer ik ze tegenkom reageren op mijn winkel.

Vorige week weer een mooi voorbeeld;

Mijn auto staat geparkeerd in het bos en bij terugkomst van mijn wandeling staat een mevrouw klaar voor haar rondje hardlopen. Ik doe Jutter vaak iets voor het einde aan de riem omdat ik niet weet wie er staat en wat er loopt. Ik doe dat dus uit fatsoen en controle houden over mijn puber hond. De mevrouw vraagt: goh heb je hem nooit los? Waarop ik uitleg hoe of wat.

We praten wat en ze aait Jutter over de kop, ze heeft zelf ook een hond en het standaard “bos praatje” volgt zal ik maar zeggen. Op een gegeven moment staan we bij Freddie de Caddy en hoor ik haar zeggen; ooooooh ben jij van die winkel?

Ik zeg ja zeker, dat klopt.

“Ik was laatst nog in  Vollenhove, in  je winkel, maar je hebt helemaal niks voor uhhhhhhhh nou ja uuuh hoe zeg ik dat, uuuuuhm nou ja…hoe zeg ik dat nou”

Ik zeg, zeg het maar hoor…..en ik lach.

“Nou ja uhm je hebt geen kleding voor mij zal ik maar zeggen, niet voor normale mensen”

En ik lach weer en zeg: jazeker heb ik dat wel.

“Huh, nou ja, maar heb ik dan niet goed gekeken? De mevrouw die bij je werkt zij het ook hoor, voor mij had ze niks”

Ik lach weer….en zeg: we hebben een prachtige collectie voor normale mensen met maat 42 tm 56….

Ze bloost en roept; nou maar ik ga lopen hoor….en onze wegen scheiden.

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search