Mijn naam is Nathalie de Lange en sinds 1 september 2011 ben ik de eigenaresse van de leukste kledingwinkel voor de stijlvolle vrouw.

Na 22 jaar fulltime kapster met 11 jaar een eigen salon moest ik helaas stoppen met dit prachtige vak.

Aangezien ik geen mens ben om achter de geraniums te zitten was de grote vraag: wat nu? Deze vraag was heel snel beantwoord: ik wilde een kledingwinkel! Want met een plussize maat is het een drama om hippe kleding te vinden. Dat had ik uit eigen ervaring allang ondervonden. En mijn doel was dan ook om op zoek te gaan naar dat wat ik zelf ook niet kon vinden: trendy kleding met goede pasvorm waarin een vrouw met maat 42/52 zich ook hip voelt!

Inmiddels bestaat de Tutola Crew naast mijzelf uit Lia Oosterbaan, Edith Brockhoff, Yvonne Janssen en Marianne Zomerman. Samen staan wij klaar om jullie te voorzien van eerlijke stijlvolle adviezen.

Wij dragen allen een andere maat, van klein tot plussize. Door de diversiteit aan maten in ons team kunnen we jullie voorzien van oprecht, eerlijk en deskundig advies.

Samen zijn wij een geolied team en weten we precies wat we aan elkaar hebben. Wij verkopen zelfvertrouwen in elke maat!

Liefs Nathalie Lia Edith Yvonne & Marianne

Tijdens mijn kappers bestaan heb ik het diploma voor kleuradviseuse en visagie gehaald. Daarnaast zag ik in de opleiding voor stylingadviseuse de perfecte aanvulling. Hoe je het ook bekijkt, beide beroepen hebben te maken met goed, eerlijk en vooral kundig advies!

Ik wil mijn toekomstige klanten voorzien van goed, eerlijk en vooral kundig advies.

We hebben de lat hoog gelegd maar het is ons gelukt om een merken assortiment in de winkel te hebben waarmee we laten zien dat het wel mogelijk is om met een plussize maat volgens de laatste trends door het leven te gaan!

Ons team…

Lia

Edith

Nathalie

Yvonne

Marianne