Het laatste stukje van 2016 … dan is er alweer een heel jaar voorbij gevlogen en staat 2017 voor ons klaar.

2016  was voor mij privé een jaar met verdriet en blijdschap, maar dat zal voor ons allen zo gaan. Afscheid nemen van naasten en geliefden doet pijn. En toch moeten we altijd weer door…en dat lukt de ene keer beter dan dan de andere keer.

Maar 2017 is weer een fris jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden en er gaat bij Tutola weer van alles veranderen. Wat dat is daar kunnen we nog niet helemaal duidelijk over zijn maar dat het leuk wordt dat weten we zeker.

Deze stappen kunnen we maken door ons geweldige team want naast mijzelf staan er twee topwijven de winkel te runnen alsof het van henzelf is. Meiden bedankt! Maar ook het thuisfront, manlief, pa en ma bedankt voor jullie geduld, hulp en luisterend oor. Maar ook dank aan jullie allemaal, onze trouwe klanten die blij zijn met ons en terug komen voor een outfit. Zonder jullie geen Tutola! En het is nog elke dag een feestje om in de winkel te mogen staan en jullie te adviseren of even een mooi gesprek te voeren onder het genot van een bakkie koffie of thee.

Om de nieuwe plannen uit te kunnen voeren zijn we de komende weken iets minder open. Hieronder de data wanneer de deuren even gesloten zijn:

23 december zijn we geopend tot 17.30 uur, de koopavond komt te vervallen.

Week 52 en week 1 zijn we gesloten.

Dinsdag 10 woensdag 11 januari zijn we gesloten

Dinsdag 17 woensdag 18 en donderdag 19 januari zijn we gesloten

En wat er dan gaat gebeuren….we houden jullie op de hoogte.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar!

 

Start typing and press Enter to search