13415534_1321438114537628_2659974530512517916_o De herfst doet bijna zijn intrede, een nieuw seizoen, nieuwe ronde nieuwe kansen en voor mij tijd om Tutola weer een extra demensie te geven.          

Twee weken vakantie zet je tot nadenken, wat wil ik, hoe ga ik, wat is de volgende stap. Een ding was vrij snel duidelijk er moet versterking komen in team Tutola. Inmiddels heeft Miranda Dijksma meegedraaid en is zij en wij dol enthousiast dus naast mijzelf en Yvonne zullen jullie Miranda ook treffen. Binnenkort stellen wij haar officieel aan jullie voor.

Verder heb ik super leuk nieuws…ik ga een piep klein beetje mijn oude vak combineren met Tutola. Want zeg nou zelf, uiterlijke verzorging, haar, make-up, mode….het hoort toch bij elkaar. Dus vanaf nu zijn wij depositair geworden van het prachtige merk Make-up Studio!

Het Amsterdamse merk is al bijna 30 jaar een begrip in de wereld van professionele visagie. Men streeft naar de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Het merk wordt in meer dan 80 landen verkocht en vanaf nu ga ik er dus ook mee aan de slag. Make-up studio biedt een breed en innovatief assortiment aan make-up, afgestemd op de wensen van de profs én moderne vrouw. Het zeer uitgebreide assortiment make-up bestaat uit meer dan 200 kleuren oogschaduw, 140 lipkleuren, 40 kleuren blusher en meer dan 100 kleuren foundation. Bovendien kan er met het exclusieve ‘mix&mach’ systeem een persoonlijk kleurenpalet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer worden samengesteld.

En dat mix&mach systeem  is zo leuk want al jarenlang werk ik met Colour Way, een geweldig systeem om een kleur analyse te doen.  Ik kan  je in korte tijd laten zien waarom bepaalde kleuren jou mooier maken of juist niet. Welke kleuren kun je beter links laten liggen, het scheelt heel veel miskopen geloof mij! Want wist jij dat 80% van alle beslissingen die wij dagelijks nemen te maken hebben met kleur? De kleding die we dragen, de auto waarin we rijden, zelfs de tomaten die wij bij de groenteman kopen… Allemaal zaken waar kleur een doorslaggevende rol speelt..Dus als je weet wat jou kleuren zijn kan ik een persoonlijk op jou type afgestemd make-up pallet maken! Nooit meer een oogschaduw pallet waarvan je maar twee kleuren gebruikt en de rest links laat liggen. Nee bij dit systeem gebruik je alles. Ook voor advies over het opbrengen van make-up, vormen van gezicht, hoe gebruik je de producten…ik kan je helpen.  En heb je een feestje en ben jij zelf niet zo “make-upperig” en ben jij goed in het creëren van coupe ravage…geen paniek, bel voor een afspraak en ik zorg dat jij het stralende middel punt bent op elke party!

 Benieuwd welke vorm jouw lijf heeft?  Ben jij de zandloper die heeeel veel kan hebben, of het omgekeerde driehoekje die het heel lastig heeft met kleding kopen….ook hierin geven we je handvatten zodat winkelen weer leuk wordt!

Kortom bij Tutola kun je gaan voor the whole package! Alles op maat, speciaal voor jou, op “jij” afgestemd…exclusief en heel persoonlijk!

Tot snel!  Heel veel liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search