cecil

Krijg ik vandaag toch een “sjokking” bericht joh! Ik zal het je vertellen….

Een klantje van ons is afgelopen week top geslaagd. Helemaal happy de peppie naar huis met jeans, shirt, vest, leuke blouse kortom een complete outfit. Bij thuis komst was manlief ook erg enthousiast over haar nieuwe garderobe en dat is natuurlijk altijd leuk! Dus vandaag een van de setjes aan maar het kaartje in haar nek kriebelde wat dus ze vraag;

joh wil je mij even dat kaartje eruit knippen…..

Zie het resultaat…

Ik kreeg de foto van haar toegestuurd en dan moet ik zo ontzettend lachen…want echt, wat moet je nou met zulke mannen? Wat snappen ze nu niet? De vraag; Wil je mij het kaartje er even uit knippen? Lijkt toch totaal niet op;

KNIP MIJN BH EVEN DOOR DE MIDDEN 

Kortom een dure bh naar de gallemiezen dus op naar de lingerie winkel voor een leuk nieuw setje….zou dat de achterliggende gedachte zijn geweest? Worden de mannen gewoon wild van de kleding van TUTOLA? Hmmmmmm….we zullen het nooit weten.

Iedereen een heel fijn weekend toegewenst!

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search