897396236dd226983701efa87bd100e7

Beste likers, volgers en klanten, zou  jij onderstaande eens willen lezen en aan ons laten weten wat jij van deze workshop vind? Waarom we dit heel graag willen organiseren, omdat er nog veel te veel vrouwen zijn die niet naar zichzelf durven kijken omdat ze niets aan zichzelf mooi vinden. En dat zijn niet altijd vrouwen met een maatje meer, maar ook vrouwen met een reguliere maat zijn soms heel onzeker over hun zelf. Wij willen proberen dat al die vrouwen van zichzelf gaan houden! Lees het eens door en geef ons feedback…

Lief voor Vol…en hoe doe je dat in de praktijk?

Daar willen wij het graag eens met jullie over hebben. Want hou jij van zelf? Vind jij jezelf mooi? Durf jij in de spiegel te kijken?

Nog veel te vaak hebben wij vrouwen in de winkel die dat niet durven, die niet van zichzelf houden en niets aan zichzelf mooi vinden. Dat is raar want echt iedereen heeft mooie punten. Maar vaak wil je die van jezelf niet zien en dat gaan we jou nou eens laten zien, ervaren en voelen.

Op een avond in april willen wij in samenwerking met Ina Fisscher jullie een workshop aanbieden genaamd;

Vrouw met je pracht, kracht en compassie!

We starten om 19.30 uur met een kop koffie of thee en we maken kennis met elkaar. Daar doen we dan ook meteen al een leuke oefening namelijk in je kracht staan.

De avond staat in het teken van:

*kracht; sterk staan, variëren met houdingen, wat is een goede adem. De klapper is altijd ‘de onbuigbare arm’

*pracht; oefening om een mooi neutraal en afgewezen lichaamsdeel te voelen. Complimenten ontvangen.

*Compassie; lief voor vol. Hoe doe je dat? Bodyscan, oefenen in open aandacht, ontspannen en lichte yogaoefeningen.

Deze avond gaan wij proberen jou weer van jezelf te laten houden, en hoe jij zelfverzekerder in het leven kunt staan. Laat zien wie en wat je bent en hou van jezelf!

En? Lijkt het je iets?  Wij zijn heel erg benieuwd of jullie open staan voor zo’n avond. Nogmaals laat het ons weten…

Groetjes Nathalie en Ina

Start typing and press Enter to search