De lente én de Pasen komen eraan en het is dus weer tijd  voor een gezellig fashion event. Misschien heb je het wel voorbij zien komen op facebook of gelezen in de krant maar via deze nieuwsbrief nog even een reminder.

Morgen, vrijdag 23 maart om 19.00 uur, hebben we de aftrap van de eerste show. Zaterdag 24 maart hebben we modeshows om 11.00, 13 .00 en 15.00 uur.

Onder het genot van een bubbel en lekkere hapjes laten 9 modellen de laatste trends zien op het gebied van dames en herenmode, schoenen en schoonheid. Bloemisterij Halma zorgt dat alles in lente sfeer is en laten zien dat er ook trends zijn op het gebied van bloemen en planten. De catering is in handen van Bar&Grill De Doppe en zij staan altijd garant voor veel lekkers. Na de show bieden wij onze visite een heerlijke bak koffie of thee aan die geserveerd wordt vanuit een heuse Piaggio die beide dagen bij de ingang van Tutola staat.

Verder heeft schoonheidssalon Chamomilla open huis, is daar een natuurfoto-expositie, heeft Holweg Schoenen vrijdag wandelschoendagen….kortom er is van alles te doen. En omdat we het verdelen over twee dagen en vier shows kun je in alle rust shoppen, hebben we alle aandacht voor je, kun je relaxed passen en je laten adviseren.

Wil  je verzekerd zijn van een plekje bel 0527-205752 dan leggen we de tickets voor je klaar. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om bij de ingang een ticket te kopen.

Een ticket is €5 euro en dit bedrag gaat 100% naar Team Tutola, net als de opbrengst van het lekkers bij de koffie, een snicker-cheesecakje, welke is gebakken door de kok van Team Tutola.

We hopen jullie te mogen begroeten op ons event!

Tot ziens namens, Tutola, Kerels Mannenmode, Holweg Schoenen, Chamomilla Huidverzorging, Bar&Grill de Doppe en Bloemisterij Halma.

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search