tumblr_nacdkwRB631rjbliqo1_500

Tijdens de Winterfair op donderdag 19 november in het centrum van Vollenhove hebben de meiden van Tutola een echte TUTdag georganiseerd. Neem gezellig je vriendin, moeder, schoonmoeder of buurvrouw mee. Geniet van de laatste trends op het gebied van mode, make-up, schoonheidsverzorging, nagelstyling en massages.

tumblr_n72798xYEZ1rjbliqo1_500

Unique Beauty

Bij Mieke Vos van Unique Beauty is het mogelijk om een gratis huidanalyse te laten doen door middel van de woodlightlamp. Met behulp van deze lamp laat zij je zien wat de toestand van jouw gezichtshuid is. Om een goede huiddiagnose te kunnen maken is een woodlightlamp onmisbaar. Met deze lamp kun je precies zien waar de pigmentvlekken zich bevinden, ook als je ze met het blote oog nog niet kunt zien. Verder kun je zien of een huid vocht arm, vet, onzuiver of verdikt is. Deze methode is misschien beter bekend van de reclame spotjes in de zomermaanden waarin men laat zien of je wel of niet voldoende “gesmeerd” hebt met zonnebrandcrème.Er zijn deze dag leuke acties. Zoals een decemberbehandeling met Give Away Cadeaubon t.w.v. €39,00 en kun je een gratis behandeling winnen. Zo ga je beeldschoon en ontspannen de feestdagen in. Natuurlijk kun je bij Mieke tijdens de winterfair met al je vragen terecht op het gebied van huidverzorging en huidverbetering
Laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij Unique Beauty

tumblr_mwo1wzSwT81rjbliqo1_500

Massage Praktijk Anima

Bij Linda Bakker van Massage Praktijk Anima zou je deze dag kunnen genieten van een lymfe drainage in je gezicht. Helaas is Linda komen te vallen en is zij geblesseerd aan haar schouder. Wij hopen nog steeds op een spoedig herstel zodat zij jullie kan laten voelen hoe goed zij haar vak verstaat maar of dat de hele dag non stop lukt is nog even afwachten. Wel staat ze klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. In de praktijk van Linda kun je terecht voor een sport, ontspanning en zwangerschapsmassages en heb jij al eens een hotstone massage ondergaan…een echte aanrader! Tutola’s tip: vraag een cadeaubon van Massage Praktijk Anima aan de Sint!

tumblr_mzjs30zXFm1rjbliqo1_500

Nails by Inge

De naam zegt het al, bij Inge Winter kun je terecht op het gebied van nagelverzorging en nagelstyling. Wil je gewoon een leuke kleur lak of gel nagels alles is mogelijk. Tijdens de fair zal zij de laatste trends op het gebied van nagellak laten zien en een heerlijke nagelriem verzorging behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de kleine dames heeft zij een mooie nagelsticker en de grote dames krijgen een goodybag mee voor thuis. Dus wil je met de kerst mooie verzorgde nagels kom dan tijdens de Winterfair een kijkje nemen bij Nails by Inge.

Tutola

Natuurlijk staat bij Tutola heerlijke koffie thee en lekkers voor jullie klaar. Iedere kopende klant krijgt een kortingsbon mee die te besteden is in de feestelijke december maand! En durf jij een metamorfose te ondergaan kom maar op! Wij laten je graag zien hoe leuk het is om uit je comfortzone te stappen….

Tot ziens!

Liefs

Nathalie Yvonne Linda Mieke Inge en Henny

Start typing and press Enter to search