ac3e7aa8bdb4a35ffce7e879bb12a22f                                                   Heerlijk avondje is gekomen…

 

Oooooooh kom er eens kijken…en hoor wie klopt daar kinderen ja ja het is vandaag 5 december! Leuk, gezellig maar het het wordt nog beter…

Want wat is nu het goede nieuws? Juist morgen is het 6 december en dan ga ik totaal uit mijn panty! Heerlijk, op Sky radio gaan ze dan namelijk van start met het draaien van Christmas Songs. Werkelijk waar ik wordt hysterisch van kerstliedjes.

Het begint stiekem al eind november, af en toe draaien ze dan bijvoorbeeld Nick en Simon, totaal niet mijn genre, maar zet er wat van die kerstbelletjes onder en het is voor mij een hit!  Driving home for Christmas, All I want for Christmas is youuuuuuuuuu…ik ken ze allemaal. En joh ik denk dat wanneer je onder het smurfen lied een belletje zet het nog “kersterig” klinkt.

Hoe dichter we bij kerst komen hoe meer kerst liedjes ze gaan draaien op Sky met als hoogtepunt de laatste paar dagen vlak voor kerst dan galmen er 24/7 belletjes door de speakers….ooooooh ik hou der zo van. Op het moment dat ik dit typ komt Mariah Carey even langs sorry maar ik kan niet stil blijven zitten.

Ook de glitter en glamour reclame op tv vind ik nu zo prachtig. Tis allemaal goud wat er blinkt. Mooie mannen in pak, prachtige dames met perfecte wimpers en ideale krullen die beide kerstdagen blijven zitten…tis toch fantastisch, ik hou der zo van.

Dan vragen jullie je vast af wat ik nou doe met kerst. Kleed ik mij over de top? Heb ik mijn haar in de toupage? Mijn huis compleet in de metamorfose? Ik kan kort en bondig antwoorden met NEE. Wij vertrekken ieder jaar richting Texel om daar de kerstdagen door te brengen. Dus gekleed in makkelijke kleding, wandelschoenen en een muts op onze kop maken wij deze fijne dagen heerlijke strandwandelingen om vervolgens wel te belanden bij de mooiste strandtent van Nederland Paal 17! Dus het nummer Driving home for Christmas is bij ons Driving home to Texel!

Ik wens jullie een hele fijne pakjes avond!

 

Start typing and press Enter to search