tumblr_mwo1wzSwT81rjbliqo1_500 tumblr_n72798xYEZ1rjbliqo1_500 tumblr_nacdkwRB631rjbliqo1_500 tumblr_n727lqdOyG1rjbliqo1_500

Kerst stress? Nergens voor nodig…

 

Het is bijna zover. De kerstdagen staan weer voor de deur. Wat doe je aan? Pak je uit of hou je het simpel…ga je voor kort of voor lang, voor glitter of toch voor simpel. Het valt ook niet mee. Heb jij ook dus ook altijd stress met de feestdagen? Sta je uren te twijfelen wat je nou aan moet tijdens deze dagen? Dit jaar komt het goed want Tutola gaat je dit jaar een handje helpen door middel van de 10 gouden tips, trucs, do’s en dont’s…

1. Draag never nooit rood en never nooit groen met kerst! Hoogstwaarschijnlijk ziet men geen verschil tussen jou en de kerstboom en ga je “op” in de omgeving. Dat kan de bedoeling dus echt niet zijn!

2. Trek je aller hoogste high heels aan. Gewoon doen want het kan. Kerst is immers zitten zitten en nog eens zitten. En jammer dan voor je “date” dat hij deze dagen 15 cm kleiner is dan jij tis ff wennen maar hij komt er over heen.

3. Stap dit jaar uit je comfortzone. Deze dagen mag alles. Trek dat gouden jurkje uit de kast, hang alle bling bling om je nek en in je oren. De kerstversiering valt dit jaar in het niets!

4. Overdrijf! Ga totaal over de top met je makkiage, pak flink uit met je toupeer kam, spuit de bus haarlak leeg en stop tussen de nep haar stukken wat kerstballen en je zult zien hoe leuk je bent.

5. Vat geen kou. Een fikse blaasontsteking heb je zo te pakken en blauwe tenen kunnen ook de bedoeling niet zijn dus probeer ondanks alles dat je je wel warm kleed. Het scheelt door het dragen van correctie ondergoed heb je het al gauw benauwd…

6. Zijn er familie juwelen? Duik dan in de sieradenkist van je grootmoeder want draag je ze deze dagen niet, dan draag je ze nooit weer. Dus hup naar Oma want diamant’s are a girls best friend!

7. Perfectie is en blijft het toverwoord. Zorg voor de juiste voorbereiding. Maak tijdig een afspraak bij de specialist om te ontharen, manicuren, pedicuren alles “all the way”.

8. Blijf ten alle tijden chique! Stort je dus niet wankelend op je té hoge hakken als een gek op het buffet. Loop rustig fier rechtop, lipjes getuit borstjes vooruit en let op; een te vol bord is niet chique! Kleine beetjes, kleine hapjes en denk aan restanten die op je buste vallen…

9. Wie mooi wil gaan moet pijn door staan. Neem van mij aan dat een feestlook niet comfortabel is. Je hakken doen zeer, de panty zakt af, de haarspeldjes prikken, je correctie ondergoed zit te strak….ik weet het je snakt naar je Roy Donders huispak maar koppie derbij, toon karakter en hou vol!

10. En last but not least, let op de details! Houd de hele tijd je buik in, stift je lippen af en toe bij en spuit dat dure luchtje nog een keer achter je oren. Tja een fashion look vraagt nou eenmaal iets meer aandacht dan je saaie maandagmorgen outfit. Maaaaaaar de complimenten en bewonderende blikken doen het heel goed voor je ego en je zelf vertrouwen krijgt een mega boost!

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben en ook met iets minder stress de feestdagen tegemoet gaan.

Liefs Nathalie

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search