12247664_913530428736210_6068113327859336040_o                                                      De bohemian style…

Sla de bladen open of kijk naar een mode programma en je wordt bedolven onder de Boho-chic, Bohemian style en Ibiza look. Maar wat is het nou precies…

Jarenlang was de bohemian kledingstijl de stijl van kunstenaars en de intellectuelen. Zij wilden zich onderscheiden met de bohème. Als kunstenaar moet je immers vrij kunnen denken. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat het de hippie style is uit de jaren ’60 en op het eiland Ibiza is het echte boho stijltje “ontstaan” daar is het leven ook wat losser en relaxter dan elders. Verder is het Amerikaanse Coachella festival het absolute mecca van de Boho-chic. Daar laten ze je zien hoe het echt moet.

 Met Boho-chic probeer je de nonchalante Bohemian/hippie look te combineren met wat meer chique details en asseccoires.

Pak een maxi dress of lange rok met eventueel een ’60 print en draag daar een paar chique laarzen onder of kies voor fel gekleurde items, bloemen prints of wijde pijpen. En hoe leuk is het bij dit stijltje dat je helemaal vrij bent in de keuze van je accessoires. Draag veel sieraden bij elkaar, veel vintage-achtige armbandjes om je pols, grote oorbellen en kettinkjes. Ook een hoed is een veel voorkomend item bij de look.

Bij Tutola is het merk GETS het merk op het gebied van de Bohemian look. Mooie lange rokken, tunieken met franjes en borduursels, blote schouders, mooie prints en kleur.

Op zaterdag 9 april hebben we bij Tutola de GETS EXPERIENCE DAY. De eigenaresse en ontwerpster Karin Machielsen zal de hele dag aanwezig zijn met de hele collectie. Karin neemt haar voorraad mee dus ook items die wij niet hebben ingekocht (dat zijn er niet veel) kun je deze dag bewonderen, passen en eventueel aanschaffen. Verder neemt zij make-up stlylist Remy mee. Hij is DE visagist van de sterren en zal jullie laten zien wat de laatste trends zijn. En schaf jij deze dag een GETS item aan dan krijg je ook nog een leuke give-away mee naar huis. Kom je ook naar het Boho festival van Tutola?

Liefs Nathalie en Yvonne

Start typing and press Enter to search