Dag lieve allemaal,

Hier was ik weer met het laatste nieuws van Tutola&Kerels.

Stiekem wordt het steeds een beetje meer herfst en dat houd in dat we allemaal weer op zoek gaan naar een warme trui of mooi vest.

Elke dag proberen wij jullie te laten zien via onze socials wat er in de winkel hangt, nemen leuke filmpjes op van het wel en wee op de winkelvloer. We doen onze uiterste best maar we missen het contact met onze klant.

We willen jullie zo graag in de ogen kijken, jullie live laten zien en laten voelen wat voor moois er in de rekken hangt in plaats van vragen beantwoorden via de mobiele telefoon. Vragen die ook steeds “kattiger” worden. Als wij op zondagavond niet reageren op een app zijn we een klote ondernemer, als we geen prijzen op facebook zetten ontvangen we in de app onpersoonlijke berichten met daarin alleen maar: PRIJS? MAAT? MERK?

Waarom bijvoorbeeld niet “Hallo mag ik vragen wat de prijs is van deze mooie tuniek?” En zet je naam er even bij, het maakt het allemaal zoveel persoonlijker en leuker. Het is de toon die de muziek maakt zeg ik altijd.

We zijn elkaar aan het kwijt raken. We zijn aan het verharden. Er is geen begrip meer voor die ander. Het geduld is zomaar op. En ik vind dat echt verschrikkelijk en daarom ga ik samen met een collega weer wat gezelligs organiseren. Want hé, het leven is echt heel leuk maar we moeten zelf de slingers ophangen. En dat gaan wij doen!

Samen Monique van Moon Fashion gaan we weer een ouderwets gezellige ModeSjoow organiseren op woensdagavond 11 oktober.

Wij laten jullie de leukste combinaties zien op echte modellen. En nee, we gaan niet live op de socials we gaan live in ons oude pand. In De Voorpoort ligt de catwalk klaar, schalt de muziek door de speakers en kom jij heerlijk op een stoeltje te zitten zodat je echt een avondje uit bent. Dus hup hup, gooi die tablet aan de kant, kom met je billen van die stoel af, tut je zelf lekker op en kom op 11 oktober naar ons feestje. De zaal gaat 18.45 uur open en we starten stipt om 19.15 uur.

Wil jij zeker zijn van een ticket dan moet je mij even appen. Dat kan op 06-33804661 Geef even het aantal tickets door en……ooh en zet je naam er even bij 😊

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen echt dat jullie het net zo leuk vinden als ons en erbij willen zijn. En omdat alles al zo vreselijk duur is zijn de tickets gratis. Waar zie je dat tegenwoordig nog? Nou precies, bij ons!

Tot ziens in de winkel en natuurlijk verwacht ik je op de ModeSjoow 🙂

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search