resolve

Ken je dat, je staat voor de spiegel en ineens….

Dat had ik dus afgelopen zondag ochtend. Ik sta in de badkamer voor de spiegel mijn snater te poetsen en ineens denk ik:

Hoe oud wordt jij nu?

Dat klinkt misschien gek maar daar moet ik dan echt even over nadenken, ik stop dat weg of zo..Hmmmm ik ben van 1972 het is nu 2015 optellen aftrekken vermenigvuldigen gedeeld door….my god dan wordt ik 44??? Neeeeeeeee neeeeee joh neeeee echt niet. Nog een keer; optellen aftrekken vermenigvuldigen gedeeld door….43? Verdorie nog een keer op de i-phone na rekenen…yep Naat jij wordt in november dus 43! Schrik, besef, auw, zeer….

het is helaas de bittere waarheid!

Weet je dat ik dit ook heel erg had toen ik 30 werd. Mijn gevoel was dat je tot je 30ste nog alle bloemen planten etc buiten kon zetten maar als je het, dus dertig, was of erover heen ging dan veranderde alles!

Je moest als vrouw van 30 weten of je kindjes wilde, je moest je tijdens het “stappen” gaan gedragen, je moest huisje boompjes en al dat gedoe meer voor elkaar hebben, netjes praten, niet te gek doen, je haar niet te uitbundig meer kleuren och och wat vond ik dat wat, ik was 30!!! Ik was oud!!!

En nu word ik al 43…als ik het typ lijkt het nog veel erger joh want raad eens wat ik voel me 17… ieuwk is dat gek? Ja doe ik nou heel gek?

Natuurlijk krijg ook ik grijsjes op mijn hoofd

gaat het rond mijn ogen wat rimpelig worden, wordt ik wat stijf en stram in de botjes maaaaaaaaaar daarin tegen sta ik nog voor in de feesttent te swingen en jaag ik alle jonge meiden van de dansvloer af, heb ik nog steeds hip haar, een piercing in mijn oor, een leren “jackie” aan en ook gerust mijn destroid jeans en heb ik nog een wens om een tattoo te zetten…

Kan dat dan, ja dat kan! En ik heb er schijt aan maar toch heb ik zo’n piep klein stemmetje in mijn hoofd die zeg; tot hoe lang kan dit dan? Is daar een stille wet voor? Zijn daar regels voor bedacht? Hoe gaat dat eigenlijk? Gaat dat vanzelf? Koop ik op den duur andere merken in, wat meer oudere mevrouwen kleren…ik heb geen idee hoe dat gaat…

Nou ja, weet je wat, we zien het wel! We gaan het leven vieren in plaats van onze leeftijd want ach je bent zo oud als je je voelt…toch?

liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search