hallo, ik ben Lia

//hallo, ik ben Lia

hallo, ik ben Lia

Ik ben Lia Oosterbaan, ben 63 jaar en getrouwd met de liefste man van de wereld, mijn Hans. Wij hebben  drie kinderen Judith Pieter en Kim en vier kleinkinderen Keano, Anouk, Tess en Liv waar we onwijs trots op zijn.

Ik was al klant bij Tutola en in december 2016 vroeg Nathalie:  Lia heb je nog wat uurtjes over?  Ik zei: wat dan? Want ik heb het best wel druk,  pas veel op de kleinkinderen. Nou zei Natalie, ik zoek iemand om in te vallen, we gaan starten met mannenmode op de eerste verdieping.  Nou dat wilde ik wel en heb meteen  ja gezegd. Zo ben ik januari 2017 begonnen met af en toe een dag en inmiddels treffen jullie mij vaker aan dan af en toe.

Ik vind het geweldig, had het jaren eerder moeten doen. Wie krijgt op zijn 62e nog een contract aangeboden?  Nou ik dus, en ik geniet van het werk,  het contact met de klanten, het meedenken, praten en beslissen.

Mijn bijnaam is: Lia van de Boerenleenbank.  Zal het even uitleggen:  Mijn eerste baan was bij de Boerenleenbank hoofdkantoor in Amsterdam. En ik ben gek op cijfertjes dus doe mij een kassa met een kasverschil, orders invoeren en de mappen voor het nieuwe seizoen op orde maken, echt ik vind het heerlijk!!!!!!!!

 

Mijn lievelingsmerk is Mat Fashion. Ik hou van lekker apart en dat is Mat. Adia is ook een heerlijke merk en de lekkerste jeans die ik ooit aan mijn kont heb gehad is van Blue Frog. Daarbij een paar stoere boots en dat zijn op dit moment mijn bordeaux rode Dr Martens.

Om bij Kerels Mannenmode te staan vind ik ook heel leuk, dat is een beetje mijn “tokootje”. Bij Kerels Mannenmode kan iedereen terecht, van jong tot oud. Twinlife, New Star, Casamoda maar voor Gabbiano is voor mijn man Hans de favoriet. De snel wisselende collectie en de mega leuke styles zorgen dat er voor ieder wat wils is.

Verder hebben we een club super gezellige meiden/collega’s om mee te werken en een bazin uit duizenden,  het is altijd heel warm bad waar je in terecht komt. Het is elke keer een feestje om naar mijn werk te gaan.

Heerlijk vind ik het ook mee te helpen of mee te lopen met de modeshows. Ook mag ik mee op inkoop en gaan we met zijn allen naar beurzen. Het is  super leuk en ik leer hier ontzettend veel van.

Hopelijk mag ik dit super leuke werk nog heel lang doen, dat ik nog heel veel leuke klanten mag leren kennen. Ik ben een heel gelukkig mens.

Liefs Lia

By | 2018-11-07T13:41:52+00:00 januari 25th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment