Dag lieve klanten,

Daar zit ik dan achter mijn laptopje, terug kijkend op 10 jaar Tutola! 

In 2011 begon het grote avontuur…

Door schouder en pols klachten ging ik (echt wel met pijn in mijn hart) het kappersvak verlaten en opende ik een plussize kledingwinkel in Vollenhove.

Op 1 september 2011 gingen de deuren open van Tutola! 100m2 met mooie kleding voor de stijlvolle vrouw. Na ongeveer 3 jaar kregen we de ruimte van Tante Katet erbij, kort daarna gingen de deuren van Kerels Mannenmode open en als klap op de vuurpijl kon de vrouw met een reguliere dames maat ook bij ons terecht.

Het circus was compleet ????

Maar het ondernemers bloed kruipt waar het niet gaan kan want medio 2019 kregen we te horen dat de Fam. Halma ging stoppen met de bloemisterij en dat het pand in de verkoop kwam. Dit was voor mij de kans, ik moest dit doen, maar jeetje wat was dit eng. Een pand kopen, phoe dat doe je niet zomaar even. Maar gelukkig had ik de juiste adviseurs om mij heen en 15 januari 2020 kregen wij de sleutel van Voorpoort 4.

We zijn met man en macht keihard aan de klus gegaan. We zagen de winkel onder onze handen ontstaan. Wat werd het mooi en wat ben ik nog steeds dankbaar voor alle hulp steun en toeverlaat. Zonder al deze fantastische klussers was het nooit gelukt.

Op 13 en 14 maart hadden we een geweldig openingsweekend. Knallen met zijn allen! Dat is wat we voor ogen hadden met het hele team. Maar helaas, wat een deceptie, op maandag 16 maart klapte de hele wereld in elkaar en kwamen we in de greep van Corona.

Wat een ellende, de onzekerheid, stress, slapeloze nachten en heel veel tranen…hoe ging dit eindigen? Niemand wist het, niemand kon het mij vertellen.

Het is nu september 2021 en wij vieren gewoon ons 10 jarig bestaan!

We hebben het gewoon geflikt. We zijn er nog steeds! Ik ben ontzettend trots op ons fantastische team. En natuurlijk ook ontzettend dankbaar dat jullie, onze lieve klanten, ons nog steeds weten te vinden en vertrouwen in ons hebben. Dank jullie wel! Zonder het team en zonder jullie als klant is er geen Tutola & Kerels Mannenmode.

Wij gaan de maand september daarom ook vieren met allerlei leuke activiteiten. Hou ons in de gaten want we gaan er een pracht maand van maken! We hebben leuke activiteiten, mogen allerlei mooie sets weg geven. Dus kom in deze feestmaand naar Tutola en Kerels Mannenmode.

Lieve klanten bedankt voor 10 jaar vertrouwen en we hopen jullie snel te zien.

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search