AANKOMEND WEEKEND IS HET FASHION WEEKEND BIJ TUTOLA EN KERELS MANNEMODE

We hebben leuke activiteiten, lekkere koffie, een hapje en natuurlijk een winkel vol prachtige collectie. En het hele weekend verzamelen we jullie kassabonnen zodat je ook nog kans maakt op  mooie prijzen.

Het programma is als volgt:

Vrijdagmiddag en zaterdag de hele dag is Henrieke van TipTop Hairstyling aanwezig. Je kunt bij haar plaatsnemen in de stoel en je laten opmaken volgens de laatste make-up trends. Maar ook kun je bij Henrieke terecht voor tips en goed advies.

Vrijdagmiddag en zondagmiddag kun je mee doen met het kampioenschap Twinlife Balletje Hooghouden. Voor wie de bal het langste hooghoud ligt er een mooie prijs klaar.

Zaterdag is Henrieke er dus weer maar Annet van Wasgeluk is ook de hele dag aanwezig met allemaal wasgelukjes. Voor de eerste tien kopende klanten heeft zij een extraatje en we mogen in dit feestelijke weekend 3x een Wasgeluk product naar keuze verloten dmv de kassabon actie. Hoe leuk is dat.

Zondag komt Chanine van Stijl op Peil. Chanine is personal shopper en style creator. Zij weet als geen ander kleding te zoeken die bij jou past en jou laat stralen. Ook weet zij de juiste kleuren te kiezen zodat jouw uitstraling maximaal tot haar recht komt. Ben jij benieuwd of Chanine iets voor jou kan betekenen? Ben jij er aan toe om uit je comfortzone te gaan? Niks moet en alles mag dus schroom niet en maak gebruik van haar kennis. Wij hebben zelf enorm veel van haar geleerd.

Het Fashion Weekend is:

Vrijdag 30 september 10-17 uur

Zaterdag 1 oktober 10-16 uur

Zondag 2 oktober van 13-16 uur

 

Wij nodigen jullie allen van harte uit om van de partij te zijn op ons feestje.

Heel graag tot snel,

Lieve groet Nathalie

 

Start typing and press Enter to search