348

Het is januari, we worden weer gek gemaakt met goede voornemens, stoppen met roken en natuuuuuurlijk afvallen. Ineens tettert Sonja Bakker weer op elke zender haar verhaal…wij noemen haar Sonja Stakker, ik kan haar stem niet verdragen sorry, ze promoot nu overal boek nummer 3 wordt ze gesponsord de Lidl

en je krijgt van haar de stappen teller …

Jaahaaaaaaaaaaaaa Sojnaaaaaa nu weten we het wel! Maar ik hou niet van Light producten, en in doe het beter als ik koolhydraten laat staan dus hou je waffel en laat mij met rust. Pfff dat moest er even uit geloof ik.

Maar goed, zoals ik al zei we worden gek gemaakt met van alles en nog wat. Gisteravond scrol ik weer eens door mijn tijdlijn en kom ik, in mijn ogen, iets hilarisch tegen. Een pagina met afslankringen, wonder patch afslankpleisters en een detox afslank set.

Ik kan het dan niet laten en moet dat even lezen…

Het ziet er heel interessant uit die teen ringen maar of het werkt … ik kan het mij niet voorstellen. Want joh, als dat wel zo zou zijn zou ik toch niets meer te doen hebben? Bestaan er geen plus maatjes meer en zijn we allemaal even slank. Ik ben altijd wel rete nieuwsgierig, kan het niet laten even te kijken en ben altijd dol op het lezen van de reacties op zulke pagina’s. En reacties zijn er hoor…

Neem nou Sonja, ze heeft de afslank teen ringen blijkbaar al aangeschaft maar ze heeft toch nog een vraag;

Sonja vraagt: Werken ze ook als je je ’s nachts omdoet? Ik vind het pijnlijk om overdag te dragen ik kan er niet mee lopen. (Sonja lijktmij het type dat hoopt dat ze slapend rijk word EN afvalt)    

Afslankringen antwoord: Nee helaas niet. (Dat was het? Hier moet arme Sonja het mee doen? Maar hoe dan?)

Dan hebben we Vigo, ook hij heeft ze aangeschaft en er echt alles aangedaan:

Vigo vraagt: Ik heb het allemaal gedaan. Ging super goed en nu de 10 dagen voor bij zijn honger honger honger pffff (ja dat pffff typte Vigo erachter! Hij heeft het echt heel erg zwaar)

Afslankringen antwoord: Doorzetten. (Nou jaaaa, die man is ziek van de honger, waarschijnlijk totaal ondervoed en tekorten van van alles en jullie zeggen doorzetten…die man kan niet meer!)

Verder hebben ze ook nog Wonder Patch afslankpleisters. Ik denk zelf dat dat meer iets voor Sonja zou zijn want die gebruik je ’s nachts en die plak je op je buik. Daar kun je dus mee lopen, want ja je moet ’s nachts ook plassen, dus waarom adviseert Afslankringen haar dit dan niet? Dan kan Sonja in ieder geval naar haar werk en ’s nachts druk zijn met afvallen.

En de Detox Kinoki afslankset voor ontgiften zou wat voor Vigo kunnen zijn. Ik denk namelijk dat hij nog teveel foute afvalstoffen in zich heeft. En hoe makkelijk, deze plak je onder je voeten en het gaat vanzelf, waarschijnlijk verdwijnt zijn honger als sneeuw voor de zon. Maar ook dat adviseert niemand hem..

Lieve meiden, zeg mij nou eens heel eerlijk geloven jullie dit? Is er iemand die dit wel eens geprobeerd heeft en resultaat heeft geboekt? Ooooh ik zou het zo leuk vinden als er een aantal onder ons zeggen ja ik heb het geprobeerd en ons willen laten weten wat de bevindingen zijn geweest…

Please let me know

dikke kus

Nathalie

Start typing and press Enter to search