Dag lieve allemaal,

 

Het is alweer lang geleden dat er een blog van mij is verschenen dus het werd wel weer eens tijd!

Maar naast tijd moet je natuurlijk ook inspiratie hebben … en al gebeurt hier altijd van alles, het kwam er gewoon niet van. Maar ik ga proberen weer wat vaker leuke dingen te delen….

 

Bij Tutola hebben we naast de geweldige Lia, Yvonne en Edith een leuke nieuwe Tut. Ze heet Margrietha is 21 jaar jong en zal mij vooral ontlasten in het social media gebeuren. Hierdoor hoop ik weer meer aan dit soort dingen toe komen. En door onze nieuwe Tut had ik meteen inspiratie.

Ik wil het eens hebben over grote en kleine maten.

Want wat is nou een kleine maat?

Wanneer ben je plussize?

Ben je met maat 44 dik?

Ben je met maat 36 een scharminkel?

 

Wij vrouwen zijn ook zo ingewikkeld….want elke vrouw heeft wel wat aan te merken op haar zelf.

 

Bij ons is niks ingewikkeld bij ons ben je géén maat!

Bij ons ben jij die prachtige vrouw die op zoek is naar een geweldige outfit! Niks meer en niks minder. En dat cijfer of die letter die achterin dat kleding stuk zit genaaid zegt niets over wie jij bent of hoe jij in het leven staat.

Onze Tut Edith draagt zelf schoenmaat 36 maar kan een dame met maat 43 heel goed adviseren en een paar prachtige schoenen verkopen. Ik draag schoenmaat 41 en heb mega moeilijke voeten, heb dikke kuiten, maar ik kan iemand met maat 37 heel blij maken met een paar mooie laarzen ondanks dat ik deze zelf niet altijd aan kan.

Wat ik hier mee wil zeggen is dat wij allemaal een andere maat dragen maar allemaal een eerlijk, oprecht en deskundig advies geven aan elke vrouw met welke maat dan ook.  

Allemaal krijgen we dezelfde trainingen over trends, over vormen, over lijnen en kleuren. Deze “lessen” zijn toepasbaar op alle vrouwen ongeacht de maat. Want die vormen blijven het zelfde.

Je hebt het “appeltje” met maat 40 maar we hebben ook appeltjes met maat 54. Maar die appel blijft een appel en wordt echt geen peer ????       

                                              

Dus resumé;

Kan ik met mijn maat een vrouw met maat 36 adviseren?

Kan Margrietha met maat 38 een vrouw met maat 52 adviseren? 

Ik zeg JA!  Als jij je durft over te geven aan onze kennis en niet denkt in maten dan laten wij jou, welke maat je ook draagt, stralen!  

Ongeacht welk cijfer of letter er achterin in het kleding stuk zit genaaid.

Want ik zeg altijd maar zo:

 

Dat het je past wil nog niet zeggen dat het je staat!

 

Liefs Nathalie

Start typing and press Enter to search