Voor wie geen idee heeft wie Freddie is:

Freddie is mijn eigenste stoere VW Caddy. Deze trouwe vierwieler brengt mij naar alle hoeken van het land en kan ik vol proppen met te gekke fashion.

Toen ik hem ophaalde was hij wit en we waren het samen snel eens dat hij nog stoerder zou worden als we hem zouden bestickeren.

Dus hebben we contact gezocht met mijn vrienden van reclame bureau Nugtr in Emmeloord. Deze gasten kunnen hele gave dingen ontwerpen en ook voor Freddie hadden ze een fantastisch idee. Een beetje Kerels, een beetje Tutola en veel mat zwart. Ik hou namelijk van zwart ????

Kort geleden was het zover, Freddie mocht naar Nugtr voor zijn nieuwe look. Op woensdagavond kon ik hem weer ophalen en Lia zei “joh rij met mij mee, ik ga die kant toch op, zet ik je daar af”  Zo gezegd zo gedaan dus na het werk wij samen naar Emmeloord.

Aangekomen op het terrein van Nugtr begon ik te glimmen van oor tot oor. Jeetje wat was Freddie gaaf geworden! Dus hup snel de auto van Lia uit en Freddie starten en weer terug naar Vollenhove. Maar op de één of andere manier gingen de portieren van Freddie niet open. Hoe ik ook klikte met de sleutel er gebeurde niks. Inmiddels kwam Lia haar auto ook maar uit om te vragen wat er aan de hand was. Maar wat we ook proberen de portieren bleven gesloten.

Inmiddels had ik Jan van Nugtr aan de lijn en had Lia op de één of ander manier wel de ramen open gekregen. Maar Jan had geen idee.  Manlief gebeld, ook geen idee. Garage gebeld, ook geen idee. En omdat we er na sluitingstijd waren er ook geen mannen meer aanwezig bij Nugtr die ons misschien konden helpen.

Oke, wat nu? Ramen van de caddy zijn open dus we kunnen hem hier niet zo laten staan….. En  ineens hoor ik Lia zeggen:

“Naaaaaaaaaaaat er zit maar één ding op, we mottuh door het raampie” 

Ik kijk naar mezelf… Ik kijk naar het raampje… Ik zeg Lia, DAAR PAS IK ECHT NIET DOOR GEK!

Het MOET! En voor ik het in de gaten heb trekt Lia haar prachtige lange jurk van NU Denmark uit en staat ze in hemd, onderbroek en lange laarzen op de parkeerplaats. Lieve lezers ik ging stuk…ik kon niet meer, de broek nat! Maar Lia was niet te houden en het ene been ging al via het raam de caddy in. Daarna een soort duik en ja hoor haar bovenlijf hing ook in Freddie.

Vanuit de caddy kwam het commando “GEEF ME EEN DRUKKERT” “EN GEEN FOTO’S” ooooooh had ik dat laatste nou maar wel gedaan 🙂

Ik gaf haar een “kontje” en hup de rest van haar lijf en ledematen gleed “smooth” de caddy in.

Nog even wat frutten op die stoel en tadaaaaaaaaaaaaaaaa Lia zat achter het stuur.

Dat hoofd…ooooh als ik er nog aan terug denk dan stromen weer de tranen over mijn wangen. In hemd, onderbroek en laarzen aan zat ze vol trots te glimmen in de “gepimpte” Freddie.

Samen, ik in Lia haar auto, zij in Freddie, gingen we weer richting Vollenhove. Bij ons thuis op de dam hebben we Lia er d.m.v. een soort stuitbevalling weer uit getakeld en nog een partij vreselijk gelachen….

Diep respect hoe onze “ouwe lieve taart” het weer flikt. Met haar leeftijd en haar niet al te beste rug doet ze het gewoon. Ze is nog zo verdomd smeuïg in de botten daar is menig jonge meid jaloers op.

Het enige wat wij hopen is dat de mensen van Nugtr nooit de beelden van de beveiliging camera gaan opvragen….en zo wel dan worden we wereld beroemd op Dumpert hahahahhaha.

Liefs Nathalie

P.s het bleek dat de sloten/handgrepen niet helemaal goed terug geplaatst waren na het stickeren.

 

 

 

Start typing and press Enter to search