/Accessoires | Tutola | fashion voor de stijl(volle) vrouw
Accessoires | Tutola | fashion voor de stijl(volle) vrouw 2018-11-07T13:41:50+00:00

Accessoires

 

Momenteel zijn wij dealer van de IKKI horloges. IKKI heeft een wisselende collectie en ze zijn op maat te maken voor vrijwel iedere pols. Stoer of klassiek je kunt eigenlijk alle kanten op.

Helemaal nieuw en helemaal hot en happening is HOOKED. Super stoere armbanden met leer en staal met goud, zilver of rosé verguld. Ook deze passen om vrijwel iedere pols. Wat zijn wij blij en trots dealer te mogen zijn van dit mooie product.

lovely amsterdam

Lovely Amsterdam is ook een nieuw merk bij Tutola, zij hebben prachtige shawls/omslagdoeken. Voor de volle vrouw ideaal want ze zijn lekker lang en ruim. De shawl zijn gemaakt van geweldige kwaliteit, een mix van alpaca wol, katoen&acryl en zijn uitgevoerd in meerdere dessins en worden geleverd in een luxe Lovely Amsterdam cadeaudoos.

Zo zie je dat wij ons uiterste best doen om steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe trends. En het leuke is dat onze accessoires en aankleding niet maat gevoelig zijn…Kom jij nou iets tegen waarvan je denkt: Goh dat is iets voor Tutola, schroom niet en tip ons!

 

Het eigenzinnige van Tutola is ook dat ook de (aan)kleding van de winkel te koop is.

Leuke home-accessoires, tassen, shawls, sieraden …. en nog veel meer.

 

Accessoires, daar kan een vrouw niet zonder! Een prachtige shawl, een mooie ketting, een stoer horloge of een mooie armband kan een outfit helemaal afmaken.

Bij Tutola zijn wij altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van accessoires

accessoires2

Revelz, een briefje, een complimentje, een aardigheidje of een heads-up… Een beetje zorg en liefde voor jezelf en voor anderen om je heen. De naam Revelz is afkomstig van to revel in en révélez

To revel  staat voor ergens veel plezier in hebben, en to make merry wat wij vertalen als gelukkig zijn. Révélezis de Franse gebiedende wijs voor tonen, loslaten, bloot leggen, vrijgeven. Show yourself, you’re beautyful as you are.

In het kort; Revelz=Show & Enjoy  En dit past zo goed bij Tutola dat wij verliefd zijn op de Revelz shawls.