Vandaag stellen wij Edith aan jullie voor:

 

Hallo, Ik ben Edith Brockhoff, 56 jaartjes jong , getrouwd met Hennie Brockhoff.

Wij samen hebben 3 kinderen (twee zoons en een dochter) We hebben een kleinzoon en er is een kleindochter onderweg.

Ik werk vanaf februari 2017 met veel plezier ongeveer 2 dagen per week bij Tutola en Kerels Mannenmode. Via mijn schoonzuster Lia, die dus nu ook mijn collega is, ben ik bij Tutola terecht gekomen. En daar heb ik zeker geen spijt van.

Lieve collega’s maken van het werken bij en met Nathalie elke dag weer een feestje!

Ik vind het hartstikke leuk als klanten met een tevreden gevoel en een mooie outfit de winkel verlaten. En dat ik ze daarbij geholpen heb en juist geadviseerd heb is altijd super. Daar doe je het voor. Een paar keer per jaar gaan we met de hele club naar de beurs. Samen naar nieuwe trends en merken speuren maakt zo’n dag altijd heel gezellig en we lachen heel wat af zo’n dag.

De andere dagen van de week pas ik regelmatig op mijn kleinkind en twee maal per jaar ga ik samen met mijn man Hennie mee naar Rusland en Oekraïne om daar schitterende bloemenbeurzen te organiseren. We kleden daar de stands aan met de mooiste bloemen en planten voor veel Nederlandse bedrijven.

Mijn lievelings merk in de winkel is Zizzi.  Zizzi is en blijft lekker hip en betaalbaar. Ook Mat Fashion vind ik super om te dragen. Het is goed te combineren met de andere merken en is een tikje apart.

Ik hoop jullie snel een keer te ontmoeten!

Tot gauw in onze gezellige winkels!

Liefs Edith XXX

 

 

 

 

By | 2018-11-07T13:41:52+00:00 februari 28th, 2018|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment